Prisantydning 6 900 000,-
Type lokale
Kontor
Bruttoareal
510 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
1878 m2
Megler
Navn: Stephane Bergfald Trotta
Navn: Ida Fure
Send melding ›
Innhold

Seksjonen er uinnredet/rålokale og er helt åpen. Det er avsatt eget rom til toaletter.

Standard

Seksjonen består av rålokale med sprinkleranlegg som er klar for innredning.

Beliggenhet

Seksjonen har en sentral beliggenhet i Biskopshavn, Ytre Sandviken like nedenfor NHH.

I dette området vil du jobbe med nærhet til sjø, fjell og natur, samtidig som du har kort avstand til byens pulserende liv. Kvartalet blir urbant med flotte fellesarealer. I nærområdet finner du det du trenger i hverdagen, samt flere turløyper og tilgang til sjøen. Breiviken er i dag under rivende utvikling og det gamle industriområdet vil transformeres til et trivelig bolig- og næringsområde. Forvandlingen vil skape nytt liv med parkområde, og brygge ved sjølinjen vil gi området en ny og moderne identitet.

Det finnes Rema 1000 og to Sparbutikker, samt restauranter innen gangavstand fra nabolaget. Ønsker du ikke å dra til sentrum finner du alt av innkjøp og service i Åsane kun 6 kilometer unna.

Bonava har bygget ca. 100 nye leiligheter i Biskopshus som er ferdigstilt. Videre kommer det 178 leiligheter, samt næringsarealer i det gamle Merinospinneriet, dette er under oppføring.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Seksjon i 2. etg er solgt til Eiendomsmegler foretak, mens seksjon i underetasje er solgt til aktør som skal drive med utleie av minilager.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 168

Gårdsnr: 4601

Bruksnr: 1127

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding