Prisantydning ,-
Type lokale
Kombinasjonslokaler
Bruttoareal
6242 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Byggeår
1989
Megler
Navn: Kurt Furnes
Navn: Stephane Bergfald Trotta
Send melding ›
Innhold

Eiendommen
Sandsliåsen 40 består av kontorbygg på ca 6.200 kvm, som igjen består av Blokk A og B. Disse blokkene har henholdsvis seks og fem etasjer hver. Bygget kan enkelt leies ut til flere separate leietakere i selges i dette tilfelle uten leieforhold. Det har tidligere vært kantine i bygget, som enkelt kan tas i bruk igjen.

Tomteområdet
Tomten i Sandsliåsen ligger høyt og fritt, med gode sol- og utsiktsforhold. Deler av området grenser mot grøntområde og golfbane, og området mot sør er bebygget med nyere leiligheter. Tomten ligger nært hovedvei og offentlig transport, uten å være støybelastet. På tomten er det heller ikke våtmark, rasfare eller lignende.

Standard

Eiendommen har varierende standard på kontoretasjene. Noe er av nyere dato, og et par etasjer har litt eldre standard.

Beliggenhet

Eiendommen/tomteområdet ligger sentralt til på Sandsli i umiddelbar nærhet til Equinor, bybanestopp, hotell og golfbane, samt nærhet til Bergen Lufthavn.
Selve Sandsliområdet har de siste 30 årene hatt en voldsom utvikling fra ensidig skog- og landbruksområde til populært bolig- og næringsområde.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 116

Gårdsnr: 4601

Bruksnr: 292

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding