Prisantydning 8 000 000,-
Type lokale
Næringstomt
Tomteareal
152735 m2
Visning
Ta kontakt for å avtale visning
Megler
Navn: Kurt Furnes
Send melding ›
Innhold
Beliggenhet

Ved Nappane i Alver kommune har vi for salg tomteområde for fritidsbebyggelse. Eiendommen ligger i utmarksområde som skråner ned mot Radsundet. Området er sørvestvendt med gode solforhold og fin utsikt utover Radsundet og videre mot Radøy. Det er etablert stikkvei inn i området med avkjørsel fra Titlandvegen. Eiendommen ligger ca 12 km fra Seim. Tomten ligger i småkupert terreng som skråner ned mot fjorden, og med lang strandlinje. Arealet utgjør 145 219 m².

Diverse

Eiendommene forutsettes besiktiget, og det anbefales at kjøper gjennomgår all relevant informasjon om eiendommen. Det er konkursbo etter hjemmelshaver som er selger. Selger har derfor ikke inngående kjennskap til eiendommen og det
kan foreligge forhold som ikke er opplyst av selger eller megler. Interessenter oppfordres derfor til å undersøke alle forhold omkring eiendommene ekstra nøye.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 129

Gårdsnr: 4631

Bruksnr: 5

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding