Prisantydning ,-
Type lokale
Kombinasjonslokaler
Bruttoareal
881 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
14568 m2
Byggeår
1993
Megler
Navn: Kurt Furnes
Navn: Ida Fure
Send melding ›
Innhold

Underetasje på 357 kvm som inneholder Kjøkken , mellomganger, flere hybelrom med te-kjøkken. Herre og dame garderobe med badstue, rom for svømmebasseng og utvendig tilkomst.
Første etasje med stort oppholdsrom med peis og storkjøkken, kjølerom, toaletter boder m.m.
Andre etasje med med leiligheter med kjøkken, bad og flere soverom. Loft med oppholdsrom.
Naust og garasje med oppholdsrom/bar.

Standard

Eiendommen hadde opprinnelig gode kvaliteter, men har stått ubrukt i ca. 6 år. Eiendommen bærer preg av noe manglende vedlikehold, og
ventilasjon, pumper, teknisk utstyr for basseng og diverse andre tekniske installasjoner må påregnes å skiftes ut eller utbedres.
Bruken av eiendommen er godkjent til konferanse- og feriesenter, noe som begrenser mulighetene for annen bruk.
Eiendommen ligger i LNF område, og henynssone naturmiljø og viltområde. Endringer/utbygging/utvikling av eiendommen krever
dispensasjon fra flere offentlige instanser. Eiendommen nærmer seg 30 år, og flere av de tekniske installasjoner kan ha lite gjenværende levetid.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Totlansvegen ved Stignavatnet i Bergen Kommune. Fra eiendommen er det ca. 7 minutters kjøring til matbutikk på Ulsmåg, ca. 10 minutter til Nesttun sentrum.
Eiendommen ligger flott til på en halvøy i landlig område, men samtidig bare noen minutter til Nesttun. Like ved eiendommen er det flotte turområder. Skiområdet på Totland med lysløype og turstiene til Livarden og Gulfjellet er bare noen minutter fra eiendommen. Fiske og bademuligheter i Stignavatnet hvor eiendommen har lang strandlinje mot. På eiendommen er det stort hovedbygg, garasje naust og kai. Bygningene ligger i umiddelbar nærhet til vann, og ligger helt sør på halvøyen(Svanetangen).

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 60

Gårdsnr: 4601

Bruksnr: 13

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding