Prisantydning ,-
Type lokale
Kombinasjonslokaler
Bruttoareal
480 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
21815 m2
Byggeår
2008
Megler
Navn: Kurt Furnes
Send melding ›
Innhold

Seksjonen er i dag benyttet av Dahle Mekanisk Verksted A/S. De har tilpasset og bruker eiendommen til sin produksjon. Det er stor kjøreport, rikelig med strøm i seksjonen, stor takhøyde og ventilasjon. Eier har bygget kontorer, spiseplass, wc og kjøkken på mesanin. På bakgrunn av produksjon på grunnplan er det lagt ekstra ressurser i støydemping og kvaliteter i den sosiale sonen/kontordelen.
På grunnplan er det også mindre garderobe (grov garderobe), samt teknisk rom. Med god takhøyde og kranbane i tillegg til veggsving og søylekraner, er seksjonen godt egnet som produksjonslokale. Bygget er godt isolert, og grunnplanet tåler stor belastning på dekket.

Standard

Av tekniske installasjoner er seksjonen tilpasset dagens bruk som produksjonsbedrift. Utover dette, er kontorer, kjøkken og sosiale soner bygget i gode kvaliteter.
Elektrisk rulleport. Ventilasjon og avtrekk i seksjonen. I tillegg er det overvarme som varmer opp lokalet.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet med avkjøring fra Hardangervegen like etter rundkjøringen på Midtun. Seksjonen har innkjøring på forsiden av bygget og det er god/enkel tilkomst for større biler. Seksjonen ligger i byggets første etasje, og det er gode lysforhold og stor kjøreport til seksjonen. Næringsparken i Hardangervegen er attraktiv og mange bedrifter er etablert i området. Sentralt og med god kommunikasjon til ringveiene rundt Bergen.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 43

Gårdsnr: 4601

Bruksnr: 1073

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding