Prisantydning 14 900 000,-
Type lokale
Kombinasjonslokaler
Bruttoareal
1552 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
2696 m2
Byggeår
1952
Megler
Navn: Kurt Furnes
Send melding ›
Innhold
Standard

Per i dag ligger det et næringsbygg på eiendommen, men i høst skal kommuneplanen opp til høring. Dette skaper muligheter for å transformere eiendommen til boligseksjoner, hvor man ser for seg 3-5 etasjers lavblokk med ca. 20 seksjoner, herunder utfylling i sjø og opparbeidelse av uteområder og sjøtilgang også for allmennheten.

Det er i tillegg uttrykt ønske fra Askøy kommune om at bruken endres fra næring til bolig, dette er det også gitt innspill på i rullerende KPA som er under behandling, se illustrasjon fra gjeldende arealdel 2012-2023 og planforslag 2024-2036.

Som boligprosjekt har tomten et stort potensiale med sin unike beliggenhet, samt gode utsikts- og solforhold helt i sjøkanten, her vil det være potensiale for gode inntekter. Samtidig vil det være muligheter for å sikre gode leieinntekter i fasen frem til endelig KPA og byggeplaner evt. blir godkjent.

Beliggenhet

Eiendommen ligger på Bastaneset på Florvåg i Askøy kommune, med i dag, gangsti mot eiendommen fra Florvåg Brygge. Nærområdet er hovedsakelig bestående av boliger, samt noen næringsbygg og eiendommen har god eksponering mot sjøsiden på tre sider. Bastaneset ligger noen minutters kjøring fra Kleppestø, og 3,5km. fra Nordnespynten med byfjorden i umiddelbar nærhet.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 6

Gårdsnr: 4627

Bruksnr: 1068

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding