Prisantydning 4 100 000,-
Type lokale
Kombinasjonslokaler
Bruttoareal
346 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
2762 m2
Byggeår
2015
Megler
Navn: Kurt Furnes
Navn: Ida Fure
Send melding ›
Innhold

Hjørne næringsseksjon beliggende sentralt i næringsparken. Stor kjøreport til lager/produksjonslokaler på grunnplan. På grunnplan er det også teknisk rom og vaskerom.
I andre etasje er det mellomgang, stort møterom med kjøkken, tre kontorer og to toalettrom. Seksjonen er del av sameie og godt plassert på hjørnet mot vest. Tomten er asfaltert, og det er god parkering i forkant av seksjonen.
Seksjonen ble levert som rå-seksjon, og dagens eier har innredet andreetasje etter dagens driftsbehov. Gode verkstedlokaler eller lagerlokaler på grunnplan. Kontorer og sosiale områder i andreetasje holder normal grei standard.

Standard

Eiendommen holder normal standard og er praktisk utformet til dagens bruk.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i den største næringsklyngen på Askøy, Storebotn Næringspark. Her finnes det over 200 bedrifter med til sammen ca 1600 medarbeidere. Næringsparken ligger strategisk plassert ved fylkesveg 562. Fra eiendommen er man raskt på hovedinnfartsåren til sentrum fra Bergen vest, og kan dermed betjene store deler av Bergen sentrum, Bergen vest og sør relativt enkelt om man driver innen service/tjenesteyting.
Bergen sentrum ca 18 min
Kleppestø kai ca. 10 min
Hanøytangen ca. 12 min
Kokstad/Sandsli ca. 22 min
Bergen Lufthavn Flesland ca. 26 min
CCB Ågotnes ca. 30 min

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Strømforbruk november/desember ca 890 kWh.
Forsikring ca kr 5 200,-
Brøyting ca kr 1.100,- pr år, dog avhengig av snømengder.
Kommunale avgifter kr.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 9

Gårdsnr: 4627

Bruksnr: 325

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding