Prisantydning 2 850 000,-
Type lokale
Butikk/Handel
Bruttoareal
69 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
95 m2
Byggeår
1900
Megler
Navn: Kurt Furnes
Navn: Ida Fure
Send melding ›
Innhold

Handelslokale på gateplan med god profilering mot gate. Lokalet er ca 60 kvm, i tillegg kommer wc og nedgang til kjellerareal. Det er ikke full høyde i kjeller.
Kjeller er tørr, og eier har benyttet denne til lager. Store vinduer mot gate, og stor publikumstrafikk forbi lokalene.

Standard

Lokalene og seksjonen holder grei standard, men en bør påregne oppgraderinger avhengig av virksomhet en ønsker å drive fra lokalene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt på Nedre Korskirkeallmenningen og ved inngangen til Hollendergaten. Bygget er hjørnebygård med næringsseksjon på gateplan, og boliger i etasjene over.
Sentralt område med stor publikumstrafikk, og mange populære spise og serveringssteder. Området Skostredet, Korskirkeallmenningen, Hollendergaten og Kong Oscars gate er blant Bergens mest populære områder.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Seksjonen er en del av sameiet, og månedlige kostander til sameie er kr. 1.500,-. Dette inkluderer fellesstrøm, forsikring og fremtidig vedlikehold.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 166

Gårdsnr: 4601

Bruksnr: 479

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding