Prisantydning ,-
Type lokale
Kombinasjonslokaler
Bruttoareal
1850 m2
Eieform
Eier (Selveier)
Tomteareal
3703 m2
Byggeår
1980
Megler
Navn: Kurt Furnes
Navn: Ida Fure
Send melding ›
Innhold

Kombinasjonseiendom over to etasjer med solsenter, kontor og lager i førsteetasje og kontor i andreetasje. Eiendommen er godt plassert på bakre del av tomten. På grunnplan er det kjøreport på lang- og kortside av bygget. Det er et hovedtrappehus i bygget samt en interntrapp, og følgelig godt tilrettelagt for å dele arealet i andreetasje mellom flere leietakere. I hele andreetasje er det i dag kontorer. Deler av bygget ble oppført i 1980, og ble utvidet i 1985/87. Det ble montert forsterkede søylerekker, og med betong elementer som etasjeskillere. Tilbygg mot naboeiendom, ble oppført i 1984/85. Deler ble bekostet av naboeiendom, og denne har leieavtale frem til 2035 (uoppsigelig). Rikelig med parkering på egen tomt.

Standard

Bygget holder normal standard, men deler av arealet i andreetasje kan ha behov for oppgraderinger av overflater ved tilpassing til nye leietakere. På grunnplan er lagerareal tilpasset dagens leietakere.

Beliggenhet

Kombinasjonseiendom beliggende i Spelhaugen, sentralt i Fyllingsdalen. Eiendommen ligger tett på annen handelsaktivitet og med kort avstand til Oasen kjøpesenter. Eiendommen ligger ca. 7km. fra Bergen Sentrum og ca. 9,5km. fra Bergen Lufthavn Flesland. Enkel adkomst til eiendommen med bil via RV 540 fra Bergen Sentrum og Bergen Nord eller via Knappetunnelen fra Bergen Sør og Bergen Vest. Meget god infrastruktur i område. Dette gjelder både for bil og offentlig kommunikasjon. Eiendommen er ca. 925kvm. på grunnplan. Bygget er over to etasjer med lager, solsenter, kontor på grunnplan og kontorer i byggets andreetasje. Det er kjøretilkomst til bak plass hvor det er kjøreport.

Overtakelse

Etter nærmere avtale.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 22

Gårdsnr: 4601

Bruksnr: 781

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Send melding

Send melding